image

Industrieel 3D-printen

Bij 3DMZ zijn we gespecialiseerd in het 3D-printen van eindgebruiksonderdelen, prototypes en functionele modellen.

Ontdek meer
Background

Ontdek de mogelijkheden van Industrieel 3D-printen

Wij helpen uw bedrijf met ideeën, strategieën en implementatie voor professioneel en industrieel 3D-printen.

IDEATION & CONCEPTEN

Bij 3DMZ werken we graag samen met klanten die nieuwe digitaliseringsstrategieën en productconcepten ontwikkelen en werken aan totaal nieuwe concepten of combinaties die alleen met behulp van industrieel 3D-printen kunnen worden gerealiseerd.

ADVIES & STRATEGIE

Industrieel 3D-printen is een disruptieve technologie die de potentie heeft om veel conventionele productieprocessen te vervangen. Het maakt ook nieuwe bedrijfsmodellen, nieuwe producten en nieuwe toeleveringsketens mogelijk.

IMPLEMENTATIE & PRODUCTIE

3DMZ helpt bedrijven bij het implementeren van industrieel 3D-printen en het maken van de meest geschikte keuzes. Bij 3DMZ produceren we industriele 3D-geprinte onderdelen en passen we de businesscases toe die de meeste impact hebben.

Screenshot

3D-geprinte gereedschappen
op maat

BESPAAR TIJD EN KOSTEN MET 3D-geprinte gereedschappen op maat

Met onze industriële 3D-printers bouwen we op maat gemaakte gereedschappen voor monteurs en service engineers die hen helpen hun werkproces te versnellen (op de fabrieksvloer en in het veld) en kosten te besparen.

image

KLM Case Study

Voor KLM Engine Services creëerde we hoogwaardig 3D-geprint gereedschap dat hen in staat stelt om het reviseerproces van motoren te versnellen en kosten te besparen.

Bekijk Case Study
Screenshot

3D-geprinte eindproducten & (reserve)
onderdelen

DIGITAAL OP VOORRAAD.
ALTIJD BESCHIKBAAR. WANNEER EN WAAR DAN OOK NODIG.

Kleinere voorraden, een database met digitale modellen, voor altijd leverbaar, produceer dicht in de buurt, optimalisering van grensoverschrijdende transport en logistiek door digitalisering, levensduurverlenging van producten: ontdek de voordelen van het industrieel 3D-Printen van eindonderdelen.

image

PWN Case study

Reverse engineering van infrastructuur die niet langer beschikbaar is en tegelijkertijd voorzien van "digital smartness".

Bekijk Case Study
Screenshot

Sportuitrusting op maat voor betere prestaties

Als het gaat om professionele sporters telt elke centimeter en elke gram. Met op maat gemaakte ultralichte sportuitrusting met specifieke kenmerken op maat gemaakt voor elke individuele sporter, helpen we die het uiterste uit zijn mogelijkheden te maken. We hebben deze specifieke carbon fietsarmsteun ontwikkeld voor een Nederlandse toprenner. We hebben de armen van de fietser gescand en het negatief ervan als malvorm 3D-geprint waarop de carbon laag is gelegd.

Bekijk Case Study
Background Image

Eindeloos

veel mogelijkheden met industrieel 3D-Printen

Onbeperkt

qua voorrading met industrieel 3D-Printen

Professionele, industriele 3D-prints van eindproducten, (reserve) onderdelen, op maat gemaakt gereedschap en prototypes.

Ontdek de mogelijkheden