image

Blockchain Solutions

Bij 3DMZ zijn we gespecialiseerd in innovatieve oplossingen door gebruik te maken van blockchain technologie.

Background

Ontdek de mogelijkheden van blockchain

Wij helpen uw bedrijf met concepten, strategiën en implementatie van blockchain technologie.

Ideation & Concepten

Bij 3DMZ werken we graag samen met de klant aan de ontwikkeling van nieuwe digitale stratgieën, concepten en nieuwe mogelijkheden die kunnen worden gerealiseerd door blockchain technologie toe te passen.

Advies & Strategieën

Blockchain is een nieuwe technologie dat voor vele bedrijven disruptieve gevolgen kan hebben. Het zorgt voor nieuwe businessmodelen maar kan ook huidige dienstverleningen en trajecten drastisch in uw voordeel veranderen.

Implementatie

Met onze blockchain solutions practices Axionomic helpt 3DMZ haar klanten met implementatie. Vaak begint dit met een Proof of Concept en worden deze omgezet in Pilotprojecten.

Screenshot

Blockchain Practices

door Axionomic

Een van de snelst groeiende onderdelen van 3DMZ is onze blockchain solutions practices (Axionomic). Veel klanten beginnen met een inspiratie tot implementatie traject. Specifieke projecten waar we supply chain issues koppelen aan blockchain logics zijn ook zeer succesvol. Daarnaast doen we projecten die bredere oplossingen nastreven. "Secure global supply", "3D print certificaten", IP en andere workflow processen gaan vaak goed samen met blockchain logica.

Bezoek Axionomic

Wij maakten al blockchain oplossingen voor:

Start een blockchain project

Masterclass Blockchain Basis - Masterclass Blockchain Advanced - Innovatiesprints - Pilotprojecten

Neem contact op voor meer info