img

 

img img
Ga samen met  3D Makers Zone 
mee naar Blockchain Solutions World + IoT Solutions World Congress + AI Forum in Barcelona!
Dit jaar gaat 3D Makers Zone samen met CIONET naar Blockchain Solutions World met aansluitend daarop IoT Solutions World Congress en het AI en Cognitive Systems Forum in Barcelona. Ga je met ons mee?
AANMELDEN VIA EMAIL arrow

 

 
banner-1

 

banner-2

 

banner-3

 

banner-4
3 INTERNATIONALE EVENTS IN 1 BEZOEK
 BLOCKCHAIN SOLUTIONS WORLD 2018
+ IoT Solutions World Congress  2018
+ AI & Congnitive Systems Forum 2018
Aankomende 16 tot en met 18 oktober gaat 3DMZ samen met CIONET naar Blockchain Solutions World 2018 in de Fira in Barcelona. Maar dat is nog niet alles, want deze beurs vindt gelijktijdig plaats en op dezelfde locatie van het IoT Solutions World Congress en het AI & Congnitive Systems Forum. Samen met 3DMZ kun je onbeperkt deze 3 beurzen en congressen bezoeken in Barcelona!
GA MEE MET 3D MAKERS ZONE
16-18 oktober 2018: Barcelona
img
Innovatie staat inmiddels bij veel bedrijven hoog op de agenda en bij de 3D Makers Zone zijn we met niks anders bezig dan het bedenken en maken van slimme innovatieve oplossingen samen met onze klanten en partners. Om ons zelf en onze klanten en partners op de hoogte te houden van de allerlaatste ontwikkelingen vinden wij het belangrijk het speelveld van alle innovaties die de huidige technologie met zich mee brengt in de gaten te houden. 

 

img
Daarom gaan wij aankomende 16 t/m 18 oktober 2018 naar Barcelona voor Blockchain Solutions World 2018 (+ IoT Solutions World Congress + AI & Congnitive Systems Forum)l. Maar dat doen wij natuurlijk het liefst samen met jullie, onze klanten, kennissen en partners!
3D Makers Zone biedt in samenwerking met CIONET een complete gearrangeerde reis inclusief vlucht, volledige toegang tot de 3 events, hotel en diners naar Barcelona. Het lijkt ons ontzettend leuk als je mee gaat!
MELD JE AAN VIA DE MAIL
3D MAKERS ZONE INNOVATIETRIP NAAR BARCELONA
WAT WIJ AANBIEDEN SAMEN MET CIONET
img
Retourvlucht AMS-BCN
Retour vlucht van Amsterdam - Barcelona (heenvlucht 16 oktober - terugvlucht 18 oktober);
img
Hotel midden in het centrum van de stad
Overnachtingen in een hotel in Barcelona obv logies; een mooie locatie in het centrum van de stad en in de buurt van de Fira
img
Vervoer luchthaven en Web Summit
Tijdens deze trip zorgen wij ervoor dat je op tijd bij de Fira bent voor de verschillende beurzen. Wij regelen het vervoer van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar de Fira. 
img
Groepsdiners + Fietstour
Wij organiseren samen met CIONET groepsdiners. Zo gaan we o.a. gezellig met elkaar uit eten in een sfeervol restaurant in het centrum van Barcelona. Op dinsdag starten we een fietstour door Barcelona onder begeleiding van een lokale gids! 
img
Toegang tot Blockchain Solutions World + IoT Solutions World Congress + AI & Cognitive Systems Forum!
Deze innovatietrip biedt toegang tot 3 volledige events in de Fira met alle keynotes, presentaties en exposities! 
img
PRIJS
Voor dit volledige arrangement van 16 tot en met 18 oktober 2018 in Barcelona inclusief retourvlucht, hotel, vervoer, diners, fietstour en volledige toegang tot de 3 events in de Fira vragen wij €1499,- ex BTW per persoon
img
Waarom naar de Fira in Barcelona?
Deze internationale events tonen de nieuwste ontwikkelingen rondom blockchain, IoT en AI.  Tijdens de conferentiesessies presenteren experts uit de topsector succesverhalen van hoe blockchain, IoT en AI de meeste publieke en private sectoren zullen beïnvloeden, op zoek naar de nieuwste toepassingen, oplossingen en use cases.

Bekijk use cases en live demo's uit sectoren zoals overheid, steden, havens, luchthavens, financiële- en verzekeringsdiensten, zakelijke dienstverlening, energie, logistiek en supply chain management, gezondheidszorg en muziek en entertainment. De conferenties bevatten verschillende indelingen: keynotes, panelsessies, interviews en rondetafelgesprekken.

img

 

Er is een select aantal plekken beschikbaar                         
Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie en om je aan te melden voor deze innovatietrip
img Jeroen Veger
jv@3dmakerszone.com
085 750 0433
 
MAIL ONS
img

 

MEER INFO
Meer over deze 3 internationale events
Wil je het complete programma zien en meer info over Blockchain Solutions World 2018 + IoT Solutions World Congress 2018 + AI & Cognitive Systems Forum 2018 
BEZOEK DE WEBSITE
Get in Touch
3D Makers Zone
 Oudeweg 91-95 - Haarlem
 +31 (0)85 7500 433
img img
img

 

WEBSITE / UNSUBSCRIBE / SETTINGS