img

 

Gratis masterclass-serie
'Industrial 3D-Printing' 
voor bedrijven
Industrieel 3D-Printing, of Additive Manufacturing, staat volop in de belangstelling. 3D-Printing geniet een snelle opmars in veel verschillende sectoren. Veel bedrijven willen deel uitmaken van deze mogelijke revolutie in de maakindustrie. Maar is het een revolutie? Waar liggen de kansen en wat zijn de valkuilen? Past het bij uw bedrijf? Schrijf u in voor deze 'hands-on' Masterclass en zie wat de potentie is voor uw bedrijf of sector! 
MELD U AAN arrow

 


3D-PRINTEN KOMT IN STROOMVERSNELLING
Vliegtuigonderdelen, medicijnen en voedsel; het wordt allemaal al geprint. Daar komt snel meer bij want het 3D-printen wint in hoog tempo terrein. Uit recent onderzoek van de ING Bank blijkt dat de investeringen in 3D-printers de laatste vijf jaar drie keer sneller stijgen dan investeringen in traditionele kapitaalgoederen. Eerder al bleek uit onderzoek van Berenschot en ABN Amro dat in Nederland de 3D-printmarkt dit jaar met 20 procent groeit. 

De ontwikkelingen rondom 3D-printing gaan snel en geven bedrijven kansen om te innoveren en hun plek in de economische waardeketen te herdefiniëren. De afgelopen jaren hielden veel bedrijven nog even de boot af, maar steeds meer grote en kleine maakbedrijven zetten inmiddels stappen

Er kan inmiddels geprint worden in onder andere hoogwaardige plastics, metalen, zilver, keramiek en glas. Er worden baanbrekende onderzoeken gedaan door universiteiten en onderzoeksinstellingen waardoor het nu mogelijk is synthetische levers en bloedvaten te printen. Het printen van hart en nieren ligt in het verschiet.

Wilt u weten op welke manier uw bedrijf zou kunnen profiteren van deze additieve productietechniek? Meld u dan direct aan voor deze gratis serie masterclasses!
WAT LEERT U TIJDENS DE MASTERCLASS?
- Ontwrichtende technologische trends
- 3D-Printing:  Wat is het? 
- Welke invloed heeft 3D-Printing op waardeketens?
- Business case modeling voor 3D-Printing 
- De verschillende technieken 
- Ontwerpen, Scannen en Vormvrijheid.
- Materiaal overzicht 
- Co-creatie, rechten, financiering 
De mogelijkheid zelf iets te printen!
MELD U AAN  
WIE WAT WANNEER EN WAAR?
MASTERCLASS AGENDA
Masterclass 1 (27 nov - 2017) Transformatie, Co-creatie en het nieuwe maken
Masterclass 2 (11 dec - 2017) Waardeketen en Business Models
Masterclass 3 (8 jan - 2018) De Technologieen, Materialen & Mogelijkheden
Masterclass 4 (22 jan - 2018) 3D-Design en eigendomsrechten
img

 

PRIJS: Gratis, mits...
Gratis wanneer u alle vier de masterclasses volgt! U dient dus bij alle vier aanwezig te zijn. Prijs losse bijeenkomsten – €500,00 excl. btw per persoon. U kunt eventueel altijd een vervangend persoon/collega sturen.

img

 

Download de flyer voor meer informatie


 
                               
Download flyer
Locatie
3D Makers Zone | Amsterdam Metropolitan Area 
Oudeweg 91-95 | 2031CC | Haarlem
+31 (085) 7500 433 
img